Selecteer een pagina

Business Content Media lanceert een nieuw lifestyle btob magazine: Move On. Het betreft een magazine met als doelgroep ondernemers binnen de tankstation branche. Het magazine heeft een zeer sterk bereik: de oplage is 2000 en is opgebouwd uit controlled circulation en abonnementen; zo hebben bijvoorbeeld alle 1000 bij BETA aangesloten tankstations een betaald abonnement.

De makers brengen een magazine op de markt dat volledig anders zal zijn dan de al bestaande vakbladen. Move On stelt de tankstationondernemer centraal en belicht hem vanuit een ander standpunt. Wat beweegt de ondernemer? Hoe onderscheidend moet hij zijn? Moeten alle tankstations er hetzelfde uitzien? Nee toch? Keuzes durven maken en onderscheidend zijn zal vaste thematiek zijn.

Wenst u meer informatie over de inhoud van dit nieuwe magazine en onze exposure mogelijkheden? Neem dan contact op met Account Manager Jos Tourne, een bekend en vertrouwd gezicht binnen de branche. Hij gaat graag met u in gesprek om samen met u een passend mediaplan op te stellen. En…U krijgt maar 1 kans om present te zijn in de eerste editie!

Gegevens
Account Manager: Jos Tourne
@
jos@businesscontentmedia.nl
M +31 (0)6 80159315

Hoofdredacteur: Jiri Hartog
@
jiri@businesscontentmedia.nl
M +31 (0)6 11215996